H βράβευση της κ. Βαρδοπούλου (φωτογραφίες)



Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μία πολύ ωραία εκδήλωση στο Ιστορικό Αρχείο της Τραπέζης της Ελλάδος, Μέγαρο Διομήδη, Γ’ Σεπτεμβρίου 146, στην Αθήνα. Στην εκδήλωση αυτή βραβεύθηκε με το βραβείο «Χαριλή Μπίνου 2016» η Δρ Μυρσίνη Βαρδοπούλου, εικαστική και χαράκτρια, για το εξαιρετικό πόνημα – μελέτη που συνέγραψε με τίτλο:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ 1861-1961
ΙΣΤΟΡΙΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ


Στην εκδήλωση μίλησαν η κ. Α. Λυδάκη, καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου. 
Ο κ. Γ. Γουρζής, καθηγητής χαρακτικής ΑΣΚΤ
Ο κ. Θ. Π. Τάσιος, ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ
Με συντονιστή τον Α. Βιρβίλη, τ. πρόεδρο της ΕΦΟ

Η απονομή έγινε από τον πρόεδρο της ΕΦΟ κ. Παντελή Λεούση.
Στην συνέχεια ο υπεύθυνος της συλλογής γραμματοσήμων της Εθνικής Τράπεζας Δρ. Σ. Καράμπελας μίλησε για την συλλογή (αρχείο Ασπιώτη Έλκα) με ταυτόχρονη προβολή των σχετικών εικόνων. Παραβρέθηκε η πρόεδρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, πρόεδροι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Δημήτρης Περδίκης


  
Share on Google Plus

About Stamps Philatelic

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

1 σχόλια :

  1. Αγόρασα το βιβλίο και δυστυχώς απογοητεύτηκα από την επιμέλεια (ή μάλλον την απουσία επιμέλειας) της έκδοσης. Τυπογραφικά λάθη σε κάθε σχεδόν σελίδα, πολλές φορές με 3 και 4 λάθη στη σελίδα, απουσία λεζάντας στις εικόνες (δεν καταλαβαίνουμε δηλαδή τον λόγο που παρουσιάζονται πολλές εικόνες μιας και δεν υπάρχει αναφορά σε αυτές ούτε στο κείμενο), πίνακες που αντιγράφτηκαν από ένα αρχείο word χωρίς κάποια γραφιστική επιμέλεια, κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή