Νέα Προσωπικά Γραμματόσημα



Από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφόρησαν τα εξής φύλλα με Προσωπικά Γραμματόσημα:

180 χρόνια Ιατρικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου σε ειδική εκδήλωση στο Αρχαίο Ασκληπιείο Επιδαύρου, στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 κυκλοφόρησε σχετικό Προσωπικό Γραμματόσημο σε φύλλα των 5. Την ημέρα αυτή χρησιμοποιήθηκε αναμνηστική σφραγίδα για την σφράγιση.


Μπλόκο Κοκκινιάς. Στις 23 Σεπτεμβρίου, με την ευκαιρία της επετείου του Μπλόκου της Κοκκινιάς κυκλοφόρησε Προσωπικό Γραμματόσημο σε φύλλα των πέντε. Ακόμα εικονογραφημένος φάκελος ο οποίος σφραγίστηκε με την σχετική αναμνηστική σφραγίδα


10ο Διεθνές Φεστιβάλ AΝΙΜΑ στην Σύρο. Κυκλοφόρησε Προσωπικό Γραμματόσημο σε φύλλα των πέντε και σε ποσότητα 600 αριθμημένων φύλλων. Ακόμα διατέθηκαν εικονογραφημένοι σχετικοί φάκελοι οι οποίοι μπορούσαν να σφραγιστούν στην Αθήνα στις 25 Σεπτεμβρίου και στην Σύρο στις 27 Σεπτεμβρίου 2017 (2 διαφορετικές σφραγίδες). Ακόμα κυκλοφόρησαν 3 διαφορετικές κάρτες σε ποσότητα 1500 τεμ. εκάστη.

446η επέτειος της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου. Προσωπικό Γραμματόσημο κυκλοφόρησε και παράλληλα εικονογραφημένος φάκελος που σφραγίστηκε στις 7 Οκτωβρίου με την σχετική αναμνηστική σφραγίδα. 1000 αριθμημένοι φάκελοι ετοιμάστηκαν εκ των οποίων οι 600 διατίθενται μεμονωμένοι και οι 400 βρίσκονται σε λευκώματα πολυτελείας που κυκλοφόρησαν.

Δημήτρης Περδίκης   



Share on Google Plus

About Stamps Philatelic

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου