Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΛΥΕΤΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ



Η Φιλοτελική Ακαδημία Δωδεκανήσου που ιδρύθηκε πρόσφατα στη Ρόδο, κυκλοφόρησε μία σειρά από πολύ όμορφες βινιέτες.
Δυο από αυτές είναι πραγματικά ξεχωριστές. Εικονίζουν τον Αλέξανδρο τον Μέγα με δυο σημαντικές ρήσεις του σε νεοελληνική απόδοση, οι οποίες έχουν διαχρονική αξία.

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΛΥΕΤΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ

Οι άλλες 4 βινιέτες, σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, εικονίζουν τον χάρτη της Δωδεκανήσου με το άγαλμα της Αφροδίτης της Ρόδου σε πρώτο πλάνο.


Όλες οι βινιέτες έχουν εκτυπωθεί σε ένα φυλλαράκι, όπου υπάρχουν από μία φορά οι δύο με τον Αλέξανδρο και από δύο φορές οι τέσσερις με την Αφροδίτη.


Η Φιλοτελική Ακαδημία Δωδεκανήσου είναι μία πολιτισμική ομάδα στην Δωδεκάνησο με σκοπό της την διάδοση του φιλοτελισμού και της Φιλοτελικής Σκέψης στην νέα γενιά σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης αλλά και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο. Ακόμα, η σύνδεση του φιλοτελισμού με την ιστορία, τον πολιτισμό, την παράδοση και τα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας. Επίσης, η ανάδειξη και προβολή στοιχείων από ολόκληρο το γεωγραφικό διαμέρισμα της Δωδεκανήσου.
Η ταχυδρομική διεύθυνσή της είναι Στέλιου Κωτιάδη 2, 851 00 Ρόδος και η διαδικτυακή διεύθυνσή της είναι philatelic.academy.dodecanese@gmail.com
Δημήτρης Περδίκης



Share on Google Plus

About Stamps Philatelic

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

2 σχόλια :

  1. Κύριε Περδίκη,
    Καλημέρα σας.
    Στο τίτλο του άρθρου το "ότι" να γραφεί "ό,τι", διότι στην προκείμενη περίπτωση δεν είναι σύνδεσμος, αλλά αναφορική αντωνυμία.
    Βλέπε βινιέτα.
    Φιλικά,
    Carlo de Grandi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε απόλυτο δίκιο, βέβαια πιο κάτω στο κείμενο γράφεται σωστά. Θα διορθωθεί αμέσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή