BALKANFILA 2020


  

Λάβαμε από τον κύριο Μανωλούδη, γραμματέα της Ελληνικής Φιλοτελικής Εταιρείας την ανακοίνωση του Εθνικού Αντιπρόσωπου κ. Χρήστου Γκίκα σχετικά με την διεθνή φιλοτελική έκθεση BALKANFILA 2020 που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι στις 17-19 Σεπτεμβρίου 2020.  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση: xgikas@gmail.com
 
H BALKANFILA 2020 συνδιοργανώνεται από την Ρουμανική Φιλοτελική Ομοσπονδία, την Φιλοτελική Εταιρεία Βουκουρεστίου και τα Ρουμανικά Ταχυδρομεία και έχει λάβει την αναγνώριση της FEPA.

Στην BALKANPHILA 2020 έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι Φιλοτελικές
Ομοσπονδίες των ακόλουθων κρατών : Αλβανίας, Βοσνίας & Ερζεγοβίνης,
Βουλγαρίας, Κροατίας, Ελλάδος, Βόρειας Μακεδονίας, Μολδαβίας, Μαυροβουνίου, Σερβίας, Σλοβενίας, Τουρκίας και Κύπρου, ενώ ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι είναι το Ισραήλ και η Αίγυπτος.

Η Έκθεση θα περιλαμβάνει όλες τις τάξεις ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μπορούν να συμμετάσχουν και εκθέτες με εκθέματα που δεν έχουν εκτεθεί στον παρελθόν.

Το κόστος συμμετοχής όλων των Τάξεων ανέρχεται στα €20 ανά πλαίσιο (ανά
έκθεμα για την Φιλοτελική Φιλολογία) ενώ για τα εκθέματα Ενός Πλαισίου το
κόστος διαμορφώνεται στα €30.

Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν μέσω των εθνικών
αντιπροσώπων έως τις 15 Μαρτίου 2020 ενώ ο κατάλογος με τα αποδεκτά εκθέματα θα σταλεί από την Οργανωτική Επιτροπή της
BALKANPHILA 2020 έως τις 30 ΜΑΡΤΊΟΥ 2020.

Για τον κανονισμό της έκθεσης, την αίτηση συμμετοχής εκθέματος καθώς και την αίτηση συμμετοχής για την φιλοτελική φιλολογία και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή/και διευκρίνιση χρειαστείτε απευθύνεστε στον κ. Χρήστο Γκίκα στο
e-mail: xgikas@gmail.com
 




Share on Google Plus

About Stamps Philatelic

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου