Η NOTOS 2021 μεταφέρεται στο Ζάππειο

 



Λάβαμε από την οργανωτική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Φιλοτελικής Έκθεσης ΝΟΤΟS 2021 το κατωτέρω ενημερωτικό δελτίο. Ο εκθεσιακός χώρος στο Περιστέρι που επρόκειτο να στεγάσει την έκθεση ΝΟΤΟS 2021 διαμορφώθηκε σε εμβολιαστικό κέντρο κατά της πανδημίας COVID 19.

Τελικά το θέμα ρυθμίστηκε κατά τον καλλίτερο τρόπο και το Ζάππειο μέγαρο θα φιλοξενήσει στις 19 - 22 Νοεμβρίου 2021 την έκθεση. Σας παραθέτουμε το πλήρες σχετικό ενημερωτικό δελτίο.



ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΤΗΣ Α.Ε. ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ευρωπαϊκή Φιλοτελική Έκθεση
19-22 Νοεμβρίου 2021, Αθήνα
Ενημερωτικό Δελτίο αρ. 10
14 Απριλίου 2021

 

Η NOTOS 2021 μεταφέρεται στο Ζάππειο
 
Κεραυνός εν αιθρία, ένα κατά τα άλλα ήσυχο πρωινό: το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου θα μετατρεπόταν σε μεγάλο Εμβολιαστικό Κέντρο. "Εξαιρετικά νέα", θα έλεγε κάποιος, "το πρόγραμμα φαίνεται να προχωρά με γοργούς ρυθμούς...".

Για εμάς από την άλλη, δεν υπήρχε άλλη επιλογή, από το να αρχίσουμε αμέσως την έρευνα για κατάλληλο χώρο. Μόλις προ ημερών πήραμε την επιβεβαίωση από το Ζάππειο (https://www.zappeion.gr/) ότι οι ημερομηνίες που είχαμε ζητήσει είναι διαθέσιμες.
Το Ζάππειο βρίσκεται δίπλα στον Εθνικό Κήπο, μόλις λίγα βήματα μακριά από το Καλλιμάρμαρο, το Παναθηναϊκό Στάδιο, ή με έναν περίπατο προς την Πύλη του Αδριανού, τον Ναό του Ολυμπιου Διός, το Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού, την Ακρόπολη, την Πλάκα, την Πλατεία Συντάγματος ή το Προεδρικό Μέγαρο.
Είναι το πιο διάσημο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο, ακριβώς στην καρδιά της Αθήνας. Χτίστηκε στα τέλη του 1880 και έχει καταστεί μάρτυρας όλων των μεγάλων κοινωνικών, πολιτιστικών και πολιτικών γεγονότων των μετέπειτα χρόνων. Ήδη από το 1896 όταν μετέσχε στην αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων ως κέντρο ξιφασκίας, ή το 1979 όταν το περιστήλιό του φιλοξένησε τις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες κατά την υπογραφή της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ (φωτογραφία κάτω).
Το Ζάππειο έχει επίσης μια εξαιρετική γνωριμία με τον φιλοτελισμό. Φιλοξένησε δύο αξέχαστες επετειακές εκδηλώσεις: την παγκόσμια έκθεση Ολυμπιακών και Αθλητικών γραμματοσήμων "Αθήνα 1896-1996" κατά την εκατονταετηρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων το 1996 και την έκθεση με θησαυρούς του Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου στην επέτειο των 150 χρόνων του πρώτου ελληνικού γραμματοσήμου (φωτογραφία κάτω).
Μη χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος.
Στείλτε την αίτησή σας (https://cometonotos.hps.gr/) και ετοιμαστείτε.
"Let's get on board again!"

 
  • Zappeion facade photo by A.Savin (Wikimedia Commons · WikiPhotoSpace) - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=27549287
  • Zappeion courtyard photo by Jebulon - Own work, CC0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=50693422

ΟΕ NOTOS 2021
www.hps.gr/notos2021
Website Website
Email Email
Twitter Twitter
Copyright © 2021 NOTOS 2021 Organising Committee, All rights reserved.
You are receiving this e-mail as a member or a valued friend of the Hellenic Philatelic Society. In case we have spelt your name incorrectly, please let us know.

Our mailing address is:
NOTOS 2021 Organising Committee
Academias 57
Athens GR-10679
Greece

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this l

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share on Google Plus

About Stamps Philatelic

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου